"Απόψε είμαι ερωτευμένος με μια πόλη! Άσημη πόλη, φωταγωγημένη, ξαφνικά, από χιλιάδες όνειρα. Πόλη τριαντάφυλλο, πόλη χελιδόνι, πόλη ψωμί και πόλη εμπιστοσύνη ". Τάσος Λειβαδίτης

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!


O Σταμάτης Μπεχράκης   επικεφαλής του Δικτύου Ενεργών Πολιτών Καλαμάτας  έκανε την παρακάτω δήλωση:
Με έκπληξη πληροφορήθηκα μέσω του τύπου του Σαββάτου  ότι οι παρατάξεις  της …. αντιπολίτευσης  είχαν οργανωτική σύσκεψη(!) στο δημαρχείο της Καλαμάτας την Παρασκευή το πρωί με θέμα τον τρόπο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Πρώτον: Ούτε εγώ ούτε κανένα άλλο μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Ενεργών Πολιτών ειδοποιήθηκαμε για την εν λόγω «σύσκεψη» ή οποιαδήποτε άλλη συνάντηση  στο Δημαρχείο  με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γουρδέα. Πόσο μάλλον ότι δεν μπορούσαμε να παραστούμε ...σε αυτή!!;;
Δεύτερον: Οι δηλώσεις  που επακολούθησαν μετά την συνάντηση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που χαρακτήριζαν  το κλίμα της  συνάντησης  «θετικό» ,χωρίς να έχει επικοινωνήσει επαναλαμβάνω κανένας  με το «Δίκτυο» και να ακούσει τις θέσεις του ή  τις θέσεις της υπόλοιπης αντιπολίτευσης μας βρίσκουν αντίθετους. Η πρακτική αυτή παραβιάζει την συνήθη δημοκρατική δεοντολογία και συμπεριφορά αλλά και   μια τόσο αρνητική πράξη εκδηλώνεται  τόσο πρώιμα στη λειτουργία του προέδρου  .
Τρίτον: Το «Δίκτυο» θα ζητήσει εξηγήσεις τη Δευτέρα γιατί χωρίς να ολοκληρωθεί ο κύκλος επαφών του προέδρου με όλη την αντιπολίτευση παρουσιάζεται ότι έχουν σχηματισθεί και οι απόψεις της  . Πρόκειται ουσιαστικά  για μια επικοινωνιακή προσπάθεια της δημοτικής αρχής να παρουσιαστεί «πειθήνια»  η αντιπολίτευση  σε σοβαρά θέματα   όπως είναι η συζήτηση του  κανονισμού λειτουργίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου  .
Το «Δίκτυο» συγκαλεί τη Συντονιστική Επιτροπή του   για την Τρίτη στις 9.00 μμ όπου θα συζητηθούν : κανονισμός λειτουργίας , τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης , ο προγραμματισμός δραστηριοτήτων του Δικτύου στο προσεχές διαστήμα  και η  Έγκριση των τελικών θέσεων Δικτύου για τα απορρίμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου