"Απόψε είμαι ερωτευμένος με μια πόλη! Άσημη πόλη, φωταγωγημένη, ξαφνικά, από χιλιάδες όνειρα. Πόλη τριαντάφυλλο, πόλη χελιδόνι, πόλη ψωμί και πόλη εμπιστοσύνη ". Τάσος Λειβαδίτης

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα (12/10/2010) αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συνδυασμού «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Δήμου » αποτελούμενη από τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταμάτη Μπεχράκη και τους Τάσο Ορφανό και Κώστα Γκόνη επισκέφθηκε τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας.
Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για τις προσπάθειες των αρμοδίων υπηρεσιών που καταβάλουν ώστε  να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο  της αποκομιδής των σκουπιδιών καθημερινά.
Το «Δίκτυο» προβληματίζεται με τη σοβαρή ανευθυνότητα που παρουσιάζουν οι χειρισμοί  της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Μπαίνει ευθέως σε αμφισβήτηση η ικανότητα της τελευταίας , να διαχειριστεί  θέματα που απαιτούν τη συνεργασία όλων των πολιτών , φορέων και υπηρεσιών  και κοστίζουν ακριβά στους ίδιους τους φορολογούμενους και στα δημόσια οικονομικά. Η στάση της σένα τόσο κρίσιμο ζήτημα έχει σοβαρές επιπτώσεις   στη λειτουργία  της πόλης και το περιβάλλον .
Φταίνε τώρα σύμφωνα με την απερχόμενη δημοτική αρχή οι επισκέπτες της Σουκομηχανής ή το γεγονός  ότι έχασε το «φερετζέ» της χρόνιας απραξίας της ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου