"Απόψε είμαι ερωτευμένος με μια πόλη! Άσημη πόλη, φωταγωγημένη, ξαφνικά, από χιλιάδες όνειρα. Πόλη τριαντάφυλλο, πόλη χελιδόνι, πόλη ψωμί και πόλη εμπιστοσύνη ". Τάσος Λειβαδίτης

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Μπεχράκης με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού σήμερα 21/10/10 επισκέφτηκε επιχειρήσεις στην οδό Αθηνών από το κέντρο μέχρι την Αγία Τριάδα. Μας μεταφέρθηκε η αγωνία  τους για την έλλειψη δουλειάς αφού πολλοί από αυτούς είναι στο όριο της επιβίωσης. Επίσης έγινε επίσκεψη στο εργοστάσιο του Βιολογικού καθαρισμού. Ο υπεύθυνος λειτουργίας της μονάδας κ. Μιχάλης Βασιλειάδης  και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ενημέρωσαν με λεπτομέρεια για τα τμήματα και τον τρόπο επεξεργασία των λυμάτων. Η μονάδα είναι  λειτουργική αλλά γερασμένη και πρέπει ο Δήμος να εξασφαλίσει  κονδύλια για την αναβάθμισή της και τον εκσυγχρονισμό της.
Το απόγευμα μέλη του συνδυασμού θα επισκεφθούν την οδό 23ης Μαρτίου και την περιοχή του ιστορικού κέντρου.
Αύριο 22/10/10 ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα επισκεφθούν καταστήματα  της Νέας εισόδου, την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και το Βιοτεχνικό Πάρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου